Psycholoog in Hengelo en omgeving

Op zoek naar een psycholoog in Hengelo? Overweeg dan ook eens om naar Borne te komen.    

Als je in Hengelo woont en op zoek bent naar een psycholoog, dan kun je ook prima terecht bij ProMentaal in Borne. De afstand is gering en de drempel is laag. Parkeren doe je gratis en vlak voor de deur. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek boek je snel en gemakkelijk. Het verplicht je tot niets en de kennismaking met Peter Lulof – de man achter ProMentaal – geeft je ongetwijfeld een goed gevoel.

Voor welke klachten en problematiek kun je bij mij terecht?

Je bent met de meeste klachten bij Peter Lulof aan het juiste adres. Meest voorkomende klachten zijn spanningsklachten, stress, burnout, somberheid / depressie, piekeren, angstklachten / faalangst, negatief zelfbeeld / gebrek aan zelfvertrouwen, concentratieproblemen, energiegebrek, hoog-gevoeligheid (HSP), ADD / ADHD, relatieproblemen en verlies / rouw. Maar neem ook gerust contact op als jouw klacht hier niet vermeld staat. Een mooie toevoeging hierop is dat ik je ook middels EMDR therapie kan helpen. 

Hoe ziet de aanpak van ProMentaal er uit?

ProMentaal staat voor een pro-actieve aanpak met het mentale als ingang. De aanpak is praktisch en gericht op het overdragen van nieuwe kennis en vaardigheden. Jouw klachten staan centraal en het gaat om het bereiken van jouw doelstellingen. Jij geeft aan wat je anders wilt of wat je wilt bereiken. Peter helpt je vervolgens om dat waar te maken en de ervaring leert dat het in veruit de meeste gevallen ook gaat lukken.

Op zoek naar een psycholoog bij jou in de buurt? ProMentaal staat voor je klaar. Vraag meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Wat zijn de kwalificaties van Peter Lulof?

Als register counselor (ABvC) en sportpsycholoog is hij feilloos in staan om je persoonskenmerken in kaart te brengen en de vinger op de kwetsbare plek te leggen. Als betrokken en ervaren coach leert hij je nieuwe vaardigheden aan motiveert hij je om je doelen te bereiken. En gezien de centrale ligging geldt dat natuurlijk ook als je op zoek bent naar een psycholoog in Almelo en omgeving.

 

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject bestaat in de meeste gevallen uit een intakegesprek en 5 vervolggesprekken. Alleen als het nodig is, wordt de begeleiding met 5 extra gesprekken verlengd. De gesprekken vinden plaats om de 2 weken en tussentijds is er contact via e-mail, WhatsApp en telefoon. Dat zit allemaal bij de prijs in.

 

Wat zijn de kosten en is er vergoeding mogelijk?

Het tarief bedraagt € 95,– per uur, dus voor een traject bestaande uit Intake en 5 gesprekken betaal je € 570,– (vrijgesteld van btw).

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten vanuit de aanvullende verzekering. Dat kan al gauw oplopen tot de helft van de totale kosten. Als je je verzekeringsgegevens meeneemt  naar de kennismaking krijg je hier meteen duidelijkheid over.

Rekenvoorbeeld: Voor een Intake en 5 gesprekken betaal je € 570,– en als je bij Menzis een aanvullende verzekering ExtraVerzorgd 2  hebt, wordt € 300,– vergoed en betaal je zelf nog maar € 270,– (ofwel € 45,– per gesprek).

Vraag meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan