Psycholoog in Almelo en omgeving

Op zoek naar een psycholoog in Almelo? Overweeg dan ook eens om naar Borne te komen. 

Als je op zoek bent naar een psycholoog en je woont in Almelo, dan is ProMentaal in Borne misschien wel het juiste adres. Je bent er zo en je parkeert er gratis en vlak voor de deur. De drempel is laag, want je boekt snel en gemakkelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent tot niets verplicht en de kennismaking met Peter Lulof – de man achter ProMentaal – gaat je ongetwijfeld goed bevallen.

 

Voor bijna alle klachten ben je aan het juiste adres

Met de meeste klachten en problematiek ben je bij Peter Lulof aan het juiste adres: spanningsklachten, stress, burnout, somberheid / depressie, piekeren, angstklachten / faalangst, negatief zelfbeeld / gebrek aan zelfvertrouwen, concentratieproblemen, energiegebrek, hoog-gevoeligheid (HSP), ADD / ADHD, relatieproblemen en verlies / rouw. Neem ook gerust contact op als jouw klacht hier niet bij staat. Een mooie toevoeging hierop is dat ik je ook kan helpen middels EMDR therapie 

 

De aanpak van Peter Lulof

Peter gaat pro-actief te werk en gebruikt het mentale daarbij als ingang. De aanpak is klant- en klachtgericht, praktisch en heeft als doel hetgeen jij met de gesprekken wilt bereiken. Jij staat als klant centraal en geeft aan wat je anders wilt of wat je doelen zijn. Peter helpt je vervolgens om dat waar te maken en de ervaring leert dat het in veruit de meeste gevallen ook gaat lukken.

Op zoek naar een psycholoog bij jou in de buurt? ProMentaal staat voor je klaar. Vraag meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

270n ervaren en hoog gekwalificeerde counselor

Als register counselor (ABvC) en sportpsycholoog is hij feilloos in staat om je persoonskenmerken in kaart te brengen en de vinger op de kwetsbare plek te leggen. Op basis van zijn betrokkenheid en ervaring leert hij je vervolgens nieuwe vaardigheden aan en motiveert hij je om je doelen ook daadwerkelijk te bereiken. Naast Almelo kan je ook bij hem terecht als je op zoek bent naar een psycholoog in Hengelo en omgeving.

 

Het traject is kortdurend en resultaatgericht

Het traject is kortdurend en resultaatgericht en bestaat in de meeste gevallen uit een intake en 5 vervolggesprekken. Indien nodig kan de begeleiding met 5 extra gesprekken worden verlengd. De gesprekken vinden om de 2 weken plaats en in de tussentijd is er contact via e-mail, WhatsApp of telefoon. Ook die contacten zitten bij de prijs in.

 

De zorgverzekeraar betaalt meestal een deel van de kosten

Het tarief bedraagt € 95,– per uur, dus voor een standaardtraject van intake en 5 gesprekken betaal je € 570,– (vrijgesteld van btw).

Als je aanvullend verzekerd bent, is de kans groot dat je zorgverzekeraar een deel van de kosten vergoedt. Dat loopt al gauw op tot de helft van de totale kosten. Neem je verzekeringsgegevens mee naar de kennismaking en er volgt meteen duidelijkheid over.

Rekenvoorbeeld: De kosten van een Intake en 5 gesprekken bedragen € 570,– en als je ExtraVerzorgd2 bent verzekerd bij Menzis  dan vergoeden ze € 300,–. Zelf betaal je dus nog maar € 270,– (ofwel € 45,– per gesprek).

Vraag meteen een  vrijblijvend kennismakingsgesprek aan